AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşuluk görmek

Kahve falında turşuluk görmek

Kahve falında turşuluk görmek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, amacına ulaşmayı başaracağına, mutluluğunu çoğaltacağına, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına işaret eder.

Kahve falında turşuluk gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Kahve falında biber turşusu görmek elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pilav ve turşu yemek hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin turşu yediğini görmek yenileneceğine ve can bulacağına, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tabakta turşu görmek bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erik turşusu görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turşu yaptırmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze fasulye turşusu görmek kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kornişon turşu görmek epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir