AnaSayfa / Genel / Kahve falında kornişon turşu görmek

Kahve falında kornişon turşu görmek

Kahve falında kornişon turşu görmek başarılı bir kişi olacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, çözüm yolları bulamayacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kornişon turşu gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler maddi durumunuz üzerinde etkili olabilir veya bazı girişimleriniz ya da ticari adımlarınız hız kazanabilir.

Kahve falında kornişon turşu görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına inanılır.

Kahve falında kornişon turşu yemek şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına inanılır.

Kahve falında kornişon görmek uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kornişon salatalık görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlıcan turşusu görmek uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında fasulye turşusu yemek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına, bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turşu suyu içmek düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında pilav ve turşu görmek harcama gücünün artacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir