AnaSayfa / Genel / Kahve falında erik turşusu görmek

Kahve falında erik turşusu görmek

Kahve falında erik turşusu görmek karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, alım gücünün artacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erik turşusu gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Kahve falında erik turşusu yemek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erik turşusu görmek kötü halinden eser kalmayacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında acı biber turşu görmek elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turşuluk salata görmek kişinin bu zayıf durumunun da fırsat kollayan düşmanlarının işine yarayacağına, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil turşu görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu görmek geçim sıkıntısının sona ereceğine, kişinin hayatının değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu yemek zaferler kazanacağına, maddi gücünün artacağına inanılır.

Kahve falında turşu dağıtmak rızkının ve kazancının bollaşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir