AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşu yaptırmak

Kahve falında turşu yaptırmak

Kahve falında turşu yaptırmak Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, canın sıkılacağına, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, onların kıymetini bileceğine, geçim derdinin kalmayacağına, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına rivayet eder.

Kahve falında turşu yaptırmak gördüyseniz:

  • Bazı konulara gönüllü olmadan önce düşünmekte fayda var.

Kahve falında turşu aldığını görmek atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, çok büyük bir rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında turşuluk biber görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında turşu şişesi görmek iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, yükünün hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında kırmızı biber turşusu görmek hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına alamet eder.

Kahve falında taze fasulye turşusu görmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine işarettir.

Kahve falında turşuyu dökmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına tabir olunur.

Kahve falında turşu vermek iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında turşu hediye almak meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir