AnaSayfa / Genel / Kahve falında biber turşusu görmek

Kahve falında biber turşusu görmek

Kahve falında biber turşusu görmek başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına, neşesini ve yaşam enerjisini geri kazanacağına, seçkin bir eleman haline geleceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine ve bu konuda kendisini seven kişilerin desteğini alacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında biber turşusu gördüyseniz:

  • Diğerlerinin hatalarının bedelini siz ödemek istemezsiniz.

Kahve falında tatlı biber turşusu yemek yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına delalettir.

Kahve falında biber turşusu kurmak sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında yeşil biber turşusu görmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil biber turşusu yemek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine işaret eder.

Kahve falında biber turşusu yapmak eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında acı biber turşusu görmek afiyete ereceğine, huzur ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber turşusu görmek bir sebeple çok zarar edeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında turşu biber yemek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir