AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin turşu yediğini görmek

Kahve falında birinin turşu yediğini görmek

Kahve falında birinin turşu yediğini görmek kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin turşu yediğini gördüyseniz:

  • Belli bir ilişkinin, bağlantının ya da iş birliğinin düzeleceğine dair inancınızı kaybetmemelisiniz.

Kahve falında birinin turşu yediğini görmek zor bir döneme gireceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında biber turşusu yediğini görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birine turşu yedirmek işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına alamet eder.

Kahve falında salatalık turşusu yediğini görmek borca batacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının turşu yediğini görmek büyük başarıya ulaşılacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına delalettir.

Kahve falında turşu yediğini görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının turşu yediğini görmek mutlu, huzurlu günlerin uzaklaşacağına, yeni işlere girişileceğine işarettir.

Kahve falında salatalik turşu görmek huzurlu günlerin uzaklaşacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir