AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze fasulye turşusu görmek

Kahve falında taze fasulye turşusu görmek

Kahve falında taze fasulye turşusu görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına, yeni bir eve sahip olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, gururlandıracak işler yapacağına, tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze fasulye turşusu gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerini veya ilişkileri destekleyen teklif, jest, yardım ya da davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında taze fasulye turşusu görmek elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, bunun da işindeki verimliliğine olumlu şekilde yansıyarak ona büyük avantajlar ve fırsatlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında fasulye turşusu yemek kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına ve ferahlığa çıkarak birikim yapmaya kaldığı devam edeceğine yorulur.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına tabir olunur.

Kahve falında fasulye turşusu görmek moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil fasulye turşusu yemek dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Kahve falında taze yeşil fasulye toplamak iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında taze fasulye kırmak işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine işarettir.

Kahve falında taze yeşil fasulye görmek sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir