AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşuyu dökmek

Kahve falında turşuyu dökmek

Kahve falında turşuyu dökmek bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kirli işlere bulaşacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine delalet eder.

Kahve falında turşuyu dökmek gördüyseniz:

  • Yardım etme niyetiniz başkalarının iş veya ilişkilerine karışıyormuş izlenimi vermenize neden olabilir, yanlış anlaşılabilirsiniz.

Kahve falında turşuyu dökmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turşu dökmek artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turşu suyu dökmek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turşuluk salatalık görmek hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet eder.

Kahve falında karpuz turşusu görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası turşu yemek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında dal turşusu görmek çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında komşuya turşu vermek mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, işlerin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir