AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşu suyu görmek

Kahve falında turşu suyu görmek

Kahve falında turşu suyu görmek geçim sıkıntısının biteceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine, işinde de hep başarılı olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turşu suyu gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylarla uğraşmanız gerekebilir, ani kararlar almaktan da kaçınılmasında fayda var.

Kahve falında turşu suyu istemek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet eder.

Kahve falında turşu suyu dökmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında turşu suyu görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turşu suyu içmek attığı her adımda zarara uğrayacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında acı biber turşu görmek yaşam standartlarının artacağına, karlı işler yapacağına alamet eder.

Kahve falında lahana turşusu görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turşu koymak anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine delalet eder.

Kahve falında turşu ekmek yemek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir