AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşu suyu içmek

Kahve falında turşu suyu içmek

Kahve falında turşu suyu içmek eğlenceli günler yaşayacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine bu nedenle üzülüp hastalanacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, yapılan işin, verilen emeğin karşılığının tam olarak alınacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turşu suyu içmek gördüyseniz:

  • Şahsi evraklarınızı koruma altına alın.

Kahve falında turşu suyu içmek olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turşu içmek kalbinin küt küt edeceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında turşu suyu dökmek ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına rivayet eder.

Kahve falında turşu suyu istemek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, yeni bir eve taşınacağına tabir olunur.

Kahve falında turşu suyu görmek yakın bir zaman içinde çok büyük problemler ile boğuşmak zorunda kalacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bol su içmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında tadı bozuk su içmek büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında maden suyu içmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir