AnaSayfa / Genel / Kahve falında turşu dökmek

Kahve falında turşu dökmek

Kahve falında turşu dökmek darlığa düşeceğine ve düzeninin bozulacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, kar sağlayacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine, yönetici makamına oturacağına, doğruluğu bulacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında turşu dökmek gördüyseniz:

  • Yarın işler iyiye gidebilir.

Kahve falında turşu suyu dökmek yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına yorulur.

Kahve falında turşuyu dökmek kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında turşu dökmek uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında acı turşu biber görmek borçların bir türlü ödenemeyeceğine, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine yorulur.

Kahve falında lahana turşusu görmek keyfinden ve neşesinden olacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuç turşusu görmek ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turşu acı biber görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, işlerinin günden güne azalacağına yorulur.

Kahve falında biber turşusu yapmak hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir