AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saçını uzattığını görmek

Kahve falında birinin saçını uzattığını görmek

Kahve falında birinin saçını uzattığını görmek kazancın bir değil en az iki kat arttırılacağına, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine işarettir.

Kahve falında birinin saçını uzattığını gördüyseniz:

  • Hedeflerinizin sabit fikir haline gelmesi sizi üzüyor olabilir.

Kahve falında birinin saç uzattığını görmek sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında saç uzatmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin saçını uzattığını görmek ekonomik olarak büyük darbe alacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına delalettir.

Kahve falında saçı uzatmak maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında saçları uzatmak sevinileceğine, hayırlı ve güzel adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında tuvalete saç uzatmak sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında saçını uzatmak çok güzel haberler ile dönüleceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına yorulur.

Kahve falında yerde uzanan birini görmek nimet bolluğu yaşayacağına, işlerinin hemen hallolacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir