AnaSayfa / Genel / Kahve falında babanın uzvunu görmek

Kahve falında babanın uzvunu görmek

Kahve falında babanın uzvunu görmek aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına rivayet eder.

Kahve falında babanın uzvunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz misafirleriniz olabilir veya siz davet edebilirsiniz.

Kahve falında babanın uzvunu görmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında babasının uzvunu görmek büyük borçlara girmeyeceğine, zarar ettiği işleri kara geçireceğine, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına işaret eder.

Kahve falında sakal uzattığını görmek keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında oğlunun tenasül uzvunu görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük üzüntüler yaşayacağına, dertlerinin günden güne artacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına yorulur.

Kahve falında ayaklarini uzatmak çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, kazancının artacağına, rızkının genişleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bayan uzvu görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine alamet eder.

Kahve falında uzatılan parayı almak bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kocasının uzvunu görmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir