AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzanan birini görmek

Kahve falında uzanan birini görmek

Kahve falında uzanan birini görmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine yorulur.

Kahve falında uzanan birini gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol etmekte zorlanabilirsiniz.

Kahve falında oğlunun tenasül uzvunu görmek sermayesinin boşa gideceğine, işlerinin sarpa saracağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine el uzatmak istediği gibi yaşayacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek nasil uzvu görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkeklik uzvu görmek her koşulda Allah yolundan yürüyeceğine, arabasını ve toprağının olacağına delalettir.

Kahve falında erkek uzvu görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine yorulur.

Kahve falında birini uzanırken görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el uzatmak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, ancak fal sahibinin karşısına çıkacak bir kişi sayesinde bu durumu düzeltmek için çok azim göstereceğine işarettir.

Kahve falında başkasının uzvunu görmek çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir