AnaSayfa / Genel / Kahve falında turp ve havuç görmek

Kahve falında turp ve havuç görmek

Kahve falında turp ve havuç görmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine, ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, stresinin çoğalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, sıkıntıya düşeceğine, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turp ve havuç gördüyseniz:

  • Kurallara göre oynamak istemenize rağmen o yollar kapalı olabilir.

Kahve falında turp ve havuç görmek belki de hayatının aşkını bulacağına, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına işaret eder.

Kahve falında havuç turp görmek kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında havuç ve turp görmek işine dört elle sarılacağına, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turp görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına yorulur.

Kahve falında tatlı turp yemek hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında topraktan turp çıkarmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kocaman turp görmek fal sahibinin her zaman en iyisi olacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine delalettir.

Kahve falında turp almak belalı kimselerle karşılaşacağına, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir