AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman turp görmek

Kahve falında kocaman turp görmek

Kahve falında kocaman turp görmek hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman turp gördüyseniz:

  • Bazı gergin ortamlarda konuşmalarınıza dikkat etmeniz faydalı olabilir.

Kahve falında kocaman turp görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine delalettir.

Kahve falında turp ekmek çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına işaret eder.

Kahve falında tatlı turp yemek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine yorulur.

Kahve falında havuç turp görmek rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor turp görmek cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında havuç ve turp görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı turp yemek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına işaret eder.

Kahve falında turp yediğini görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir