AnaSayfa / Genel / Kahve falında havuç ve turp görmek

Kahve falında havuç ve turp görmek

Kahve falında havuç ve turp görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında havuç ve turp gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken ani bir iş rahatınızı bozabilir.

Kahve falında havuç turp görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında turp ve havuç görmek zorlukların biteceğine, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında havuç ve turp görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz turp yemek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı turp yemek gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine ve rahatının kaçacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turp otu görmek keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında turp salatası görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında turp suyu içmek işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, içebileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir