AnaSayfa / Genel / Kahve falında turp almak

Kahve falında turp almak

Kahve falında turp almak işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında turp almak gördüyseniz:

  • Düşünce yönünden hareketlisiniz.

Kahve falında mor turp görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turp satın almak çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman turp görmek gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, mal mülk sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında turp görmek zor günlerin sona ereceğine, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı turp toplamak iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine inanılır.

Kahve falında turp yemek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine inanılır.

Kahve falında turp salatası görmek ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil turp görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına, işlerinin duracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir