AnaSayfa / Genel / Kahve falında turp görmek

Kahve falında turp görmek

Kahve falında turp görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, aralarında yaşanabilecek sorunları çok kısa zamanda ortadan kaldıracağına, falı kapatan kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına delalettir.

Kahve falında turp gördüyseniz:

  • Hayatınızdaki bazı ilişkileri sonlandırmak veya bağları kopartmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında havuç turp görmek falı kapatan kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra fal sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine delalettir.

Kahve falında turp almak yerleşik düzen özlemini tatmin etmeye başlayacağına, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına alamet etmektedir.

Kahve falında turp suyu içmek yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında siyah turp görmek çareyi başka yerlerde arayacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında turp tarlası görmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, bir sebeple çok daha dikkatli ve akıllıca adımlar atarak uğrayabileceği zararları engelleyebileceğine yorulur.

Kahve falında kara turp görmek çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine işaret eder.

Kahve falında mor turp görmek mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, rahatının kaçacağına işarettir.

Kahve falında turp kesmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir