AnaSayfa / Genel / Kahve falında topraktan turp çıkarmak

Kahve falında topraktan turp çıkarmak

Kahve falında topraktan turp çıkarmak istediği herşeye kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, isteklerin tek tek yerine geleceğine, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına ve işlerinin ve çalışmalarının bu sebeple zarar göreceğine, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine alamet eder.

Kahve falında topraktan turp çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizi fazla ilgilendirmeyen işlere karışmanız yüzünden aşırı yorulabilirsiniz.

Kahve falında topraktan turp çıkarmak bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına inanılır.

Kahve falında kocaman turp görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, duyguların karşılık bulacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz turp görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında turp ekmek yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turp tarlası görmek üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, bu sayede de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında turp yediğini görmek girişimlerde bulunacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kara turp görmek geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Kahve falında havuç turp görmek fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir