AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı turp yemek

Kahve falında tatlı turp yemek

Kahve falında tatlı turp yemek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, sevgi ve barış ortamının kurulacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı turp yemek gördüyseniz:

  • Size yardım veya desteğe hazır olduklarını görebilir veya bir araya gelerek keyifli programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında tatlı turp yemek üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı turp yemek kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine, hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine alamet eder.

Kahve falında turp yemek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında beyaz turp yemek maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kocaman turp görmek kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına delalettir.

Kahve falında turp ve havuç görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah turp görmek kendisine zarar vermek isteyen insanlara dikkat edip, dostlarını da iyi seçeceğine, dualarının gerçekleşeceğine tabir olunur.

Kahve falında turp yediğini görmek sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir