AnaSayfa / Genel / Kahve falında turp satın almak

Kahve falında turp satın almak

Kahve falında turp satın almak ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına, ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turp satın almak gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında turp satın almak sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turp tarlası görmek bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına inanılır.

Kahve falında turp salatası görmek yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, hayal ettiği şeylere göstereceği azim sayesinde kısa sürede ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz turp yemek evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil turp görmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, büyük fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında turp görmek sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine işaret eder.

Kahve falında turp otu görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında topraktan turp çıkarmak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir