AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil turp görmek

Kahve falında yeşil turp görmek

Kahve falında yeşil turp görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, refaha erişileceğine, huzursuz geçen günlerin biteceğine, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine işarettir.

Kahve falında yeşil turp gördüyseniz:

  • Yaptığınız değişiklikleri destekleyen kişiler sizi takdir edebilirler.

Kahve falında yeşil turp görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet eder.

Kahve falında turp görmek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yeni bir araba satın alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turp ekmek herkesin takdirinin toplanacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalettir.

Kahve falında turp almak kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında turp yemek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında turp otu görmek yenileneceğine, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında turp suyu içmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına delalet eder.

Kahve falında turp salatası görmek sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir