AnaSayfa / Genel / Kahve falında turp salatası görmek

Kahve falında turp salatası görmek

Kahve falında turp salatası görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında turp salatası gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında turp salatası görmek alım gücünün artmasına, kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine delalettir.

Kahve falında kara turp görmek gelir kaynaklarının kuruyacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine işarettir.

Kahve falında siyah turp görmek her zaman hayırlı işler yapacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mor turp görmek dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turp suyu içmek kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kocaman turp görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına delalettir.

Kahve falında turp yemek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında kırmızı turp yemek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir