AnaSayfa / Genel / Kahve falında turp otu görmek

Kahve falında turp otu görmek

Kahve falında turp otu görmek daha iyi yerlere geleceğine, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet eder.

Kahve falında turp otu gördüyseniz:

  • İleride pişman olacağınız şeyler söylemekten veya ani kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında turp otu görmek kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında havuç turp görmek geri plana düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında turp yemek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı turp yemek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulur.

Kahve falında kırmızı turp toplamak rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman turp görmek hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine inanılır.

Kahve falında turp ve havuç görmek işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında turp almak başarıların artacağına, yatırımların heba olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir