AnaSayfa / Genel / Kahve falında turp tarlası görmek

Kahve falında turp tarlası görmek

Kahve falında turp tarlası görmek kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, elinin bollaşacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına işarettir.

Kahve falında turp tarlası gördüyseniz:

  • Ani gelişen olaylar dengenizi bozabilir.

Kahve falında turp tarlası görmek aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, eğitim hayatında da ileri gideceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında turp suyu içmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında turp almak büyük miktarda para kazanacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz turp görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalet eder.

Kahve falında turp topladığını görmek kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında siyah turp görmek hakkını savunamayacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında turp yemek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine işaret eder.

Kahve falında mor turp görmek gönül sızılarının dineceğine, yolunu kaybeden bir kişiye yardım edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir