AnaSayfa / Genel / Kahve falında turp kesmek

Kahve falında turp kesmek

Kahve falında turp kesmek ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, üzüntülü haberler alacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turp kesmek gördüyseniz:

  • Sabırlı olmalısınız.

Kahve falında turp kesmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turp satın almak bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Kahve falında kırmızı turp toplamak zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında topraktan turp çıkarmak kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında turp yediğini görmek eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sorunlu bir kişinin başa açtığı belanın tecrübeli bir kişiden alınacak yardımlar ve destek sayesinde haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Kahve falında tatlı turp yemek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında turp yemek şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz turp yemek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, fal sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir