AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah turp görmek

Kahve falında siyah turp görmek

Kahve falında siyah turp görmek yeni şeyler keşfedeceğine, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah turp gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Kahve falında siyah turp görmek mutlu olacağına, hafifleyeceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine yorulur.

Kahve falında beyaz turp yemek bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine yorulur.

Kahve falında turp topladığını görmek kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine delalettir.

Kahve falında havuç ve turp görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında yeşil turp görmek hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz turp görmek ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında turp suyu içmek ne yapacağına karar veremeyeceğine, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine tabir olunur.

Kahve falında turp kesmek sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir