AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor turp görmek

Kahve falında mor turp görmek

Kahve falında mor turp görmek inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine delalet eder.

Kahve falında mor turp gördüyseniz:

  • Disiplinli olmanızın karşılığını göreceksiniz.

Kahve falında mor turp görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında topraktan turp çıkarmak işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, mutlu bir evliliğe delalettir.

Kahve falında havuç ve turp görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı turp yemek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında turp almak birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında siyah turp görmek rahat erileceğine, rahatın yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turp ve havuç görmek başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına, kişinin hayatının değişeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında turp ekmek eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, ekmeğinin de artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir