AnaSayfa / Genel / Kahve falında turp suyu içmek

Kahve falında turp suyu içmek

Kahve falında turp suyu içmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, rahatsızlık veren ve aile bireylerini birbirine düşüren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine rivayet eder.

Kahve falında turp suyu içmek gördüyseniz:

  • Gayretlerinizi takdir eden kişiler tekliflerinize açık olabilir.

Kahve falında turp suyu içmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı turp toplamak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turp satın almak iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine işaret eder.

Kahve falında turp almak insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil turp görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı turp yemek çok büyük bir çalışma yapılacağına, kendi işine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kocaman turp görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına işarettir.

Kahve falında turp kesmek rakiplerin üzüleceğine, üzerindeki yükten kurtulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir