AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara turp görmek

Kahve falında kara turp görmek

Kahve falında kara turp görmek ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, kendini tutamayıp şeytana uyacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına inanılır.

Kahve falında kara turp gördüyseniz:

  • Size problem yaratabilecek kişi veya kurumlarla sorun yaşayabilirsiniz.

Kahve falında kara turp görmek ancak falı kapatan kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında turp kesmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına delalettir.

Kahve falında beyaz turp yemek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turp topladığını görmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında turp otu görmek maddi anlamda çok zorlanacağına, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına inanılır.

Kahve falında turp tarlası görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına inanılır.

Kahve falında beyaz turp görmek yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa alamet etmektedir.

Kahve falında turp yediğini görmek hayatına aydınlık ve güzel günlerin geleceğine, verilen vaatlerin yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir