AnaSayfa / Genel / Kahve falında kına türküsü söylemek

Kahve falında kına türküsü söylemek

Kahve falında kına türküsü söylemek dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, başının hiç dara düşmeyeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işaret eder.

Kahve falında kına türküsü söylemek gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda başarı basamaklarını bir adım daha yukarı çıkabileceğiniz şekilde cesaretlendiriliyorsunuz, bunun gerekeni yapmaksa size düşüyor.

Kahve falında kına türküsü söylemek çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asker türküsü söylemek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulur.

Kahve falında türkü söylediğini görmek konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına ya da sinema filmi izleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında düğünde türkü söylemek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında türkü söylemek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, içinin ve kafasının da rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yanık türkü söylemek sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında saz çalmak ve türkü söylemek her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine delalettir.

Kahve falında güzel türkü söylemek zorluklarının biteceğine, kazanca kavuşacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir