AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeyi ziyaret etmek

Kahve falında türbeyi ziyaret etmek

Kahve falında türbeyi ziyaret etmek güzel, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine, ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kazancın ve işlerin düşerek maddi sıkıntıların baş göstereceğine, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına alamet eder.

Kahve falında türbeyi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında türbe ziyaretinde bulunmak bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında ziyaret türbe görmek sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine yorulur.

Kahve falında türbe ziyareti yapmak borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek seyahatlere katılacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında türbeyi ziyaret görmek satışların düşeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına alamet eder.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, eskisinden de iyi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbeyi ziyaret etmek donanımlı kılacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir