AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe ziyareti yapmak

Kahve falında türbe ziyareti yapmak

Kahve falında türbe ziyareti yapmak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, hayatı ile bazı kararlar vereceğine, iş hayatında rakipleri çok şaşırtacak hamleler yapılacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, istediği gibi alışverişe gideceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbe ziyareti yapmak gördüyseniz:

  • İşyerinizdeki stresli ortamın verdiği huzursuzluk nedeniyle evinizde sinirsel patlamalar yaşayabilir, eşinize karşı kırıcı olabilirsiniz.

Kahve falında türbe ziyareti yapmak kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine yorulur.

Kahve falında ziyaret türbe görmek kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına işarettir.

Kahve falında türbe ziyaretinde bulunmak çok hayırlı işlere atılacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında türbeleri ziyaret etmek daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına işarettir.

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine alamet eder.

Kahve falında türbeyi ziyaret etmek fal sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türbeyi ziyaret ettiğini görmek fal sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir