AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe ziyaretinde bulunmak

Kahve falında türbe ziyaretinde bulunmak

Kahve falında türbe ziyaretinde bulunmak çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbe ziyaretinde bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler neler elde ettiğinizin veya neler başardığınızın farkında olmasalar da, aslında çok fazla şey elde ettiniz.

Kahve falında türbe ziyaretinde bulunmak bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında hasta ziyaretinde bulunmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine inanılır.

Kahve falında mevlana türbesini ziyaret etmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına inanılır.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek ruhen rahatlığa erileceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ziyaret türbe görmek köşeye sıkıştıracağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet eder.

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine işaret eder.

Kahve falında türbeyi ziyaret ettiğini görmek güleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine delalettir.

Kahve falında türbe ziyareti yapmak iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir