AnaSayfa / Genel / Kahve falında ziyaret türbe görmek

Kahve falında ziyaret türbe görmek

Kahve falında ziyaret türbe görmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına, nimetin ve kazancın artacağına, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ziyaret türbe gördüyseniz:

  • Aşk ilişkilerine bir süre ara vermişe benziyorsunuz.

Kahve falında türbeyi ziyaret etmek kalbine dolan huzurla etrafındaki insanlara da huzur dağıtacağına, eline geçen paraları tutamayacağına işaret eder.

Kahve falında türbe ziyareti yapmak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sorunların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında mevlana türbesini ziyaret etmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işaret eder.

Kahve falında türbeyi ziyaret ettiğini görmek atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine delalettir.

Kahve falında türbeleri ziyaret etmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında türbe ziyaretinde bulunmak bilincin artacağına, nahoş sözler işiteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında türbeyi ziyaret görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, bunun kendisine büyük güç vereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir