AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, hayırlı haberlere, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan arkadaşlarınızdan alacağınız bir haber isteklerinizi harekete geçirebilir.

Kahve falında evliya türbesi ziyaret etmek birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Kahve falında evliyayı ziyaret etmek sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına ve bir müddet ikilinin arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Kahve falında evliya kabrini ziyaret etmek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, akıl yolu ile davranması sonucunda istediği başarıya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evliya mezarını ziyaret etmek çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya ziyaret etmek büyük üzüntülere sebep olacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında evliya mezarı ziyaret etmek kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında evliyaların türbesini görmek kazancının günden güne çok artacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir