AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeyi ziyaret görmek

Kahve falında türbeyi ziyaret görmek

Kahve falında türbeyi ziyaret görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına, kişinin rahat nefes alacağına, huzurunun kaçacağına, kasasının daha çok para dolacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hayatının zorlaşacağına, işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında türbeyi ziyaret gördüyseniz:

  • Biraz romantizm size iyi gelebilir.

Kahve falında evliya türbesini ziyaret etmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına yorulur.

Kahve falında türbe ziyaretinde bulunmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında türbe ziyaretine gitmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbeyi ziyaret ettiğini görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına delalet eder.

Kahve falında ziyaret türbe görmek isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine işaret eder.

Kahve falında türbeyi ziyaret görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında türbeleri ziyaret etmek hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine tabir olunur.

Kahve falında türbeyi ziyaret etmek kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, hoşgörülü biri olunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir