AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen biriyle selamlaşmak

Kahve falında ölen biriyle selamlaşmak

Kahve falında ölen biriyle selamlaşmak atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, insanlardan uzaklaşılacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, mutluluğun ve kazancın azalacağına delalettir.

Kahve falında ölen biriyle selamlaşmak gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında erkekle selamlaşmak ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine işaret eder.

Kahve falında biriyle selamlaşmak siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına, her geçen gün daha da kötü olaylar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölü biriyle selamlaşmak her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar alacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinden selam almak evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında babaya selam vermek ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, küslüklerin biteceğine delalettir.

Kahve falında namaz kılarken selam vermek zor durumda kalınacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insanlarla selamlaşmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, başarısının ve mutluluğunun önüne geçen kişilerin, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, kaderinin yüzüne güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye selam söylemek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına ve çalışmaların en iyi yerlerinde kapris çekileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir