AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının sigara içtiğini görmek

Kahve falında babasının sigara içtiğini görmek

Kahve falında babasının sigara içtiğini görmek yaşama isteğinin artacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, rızkın, verimin, bolluğun ve bereketin artacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, işlerin aksamayacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine tabir olunur.

Kahve falında babasının sigara içtiğini gördüyseniz:

  • Hayallerinize yer açmanıza yardım edecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında babanı sigara içerken görmek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş babayı sigara içerken görmek güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına işarettir.

Kahve falında babayı sigara içerken görmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sigara içerken babaya yakalanmak kırmızı uzun elbise ise duyulacak bazı dedikodulardan sonra kişinin özel hayatına daha da dikkat edeceğine, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasını sigara içerken görmek üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında babanın sigara içtiğini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına alamet eder.

Kahve falında babasının sigara içtiğini görmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, anne babanın birbirine düşeceğine yorulur.

Kahve falında tanıdığını sigara içerken görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, çok büyük bir mutluluk duyulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir