AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbenin canlandığını görmek

Kahve falında türbenin canlandığını görmek

Kahve falında türbenin canlandığını görmek kötü karakterli bir kadına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, gelir kaynaklarının kuruyacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında türbenin canlandığını gördüyseniz:

  • Sinirlerinize hakim olamadığınızda yanında aşırı aktivite gösterebilirsiniz.

Kahve falında türbenin canlandığını görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında türbeye görmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına delalet eder.

Kahve falında türbede uyuduğunu görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında türbede olduğunu görmek dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türbe temizlemek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine delalet eder.

Kahve falında türbe başında ağlamak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında türbe örtüsü görmek sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine yorulur.

Kahve falında bir türbede dua etmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir