AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede uyuduğunu görmek

Kahve falında türbede uyuduğunu görmek

Kahve falında türbede uyuduğunu görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, huzurun bozulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede uyuduğunu gördüyseniz:

  • Olayları kişiselleştirmemenizde fayda var.

Kahve falında türbe uyumak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında türbede uyuduğunu görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, sosyal hayatını da askıya alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbede uyumak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında telli baba türbesi görmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbeye gittiğini görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek türbesi görmek çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında türbeden su içmek onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında türbede kuran okumak kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, haneye nifak gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir