AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe temizlemek

Kahve falında türbe temizlemek

Kahve falında türbe temizlemek dayanışma ve sevgi içinde olacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, maddi açıdan büyük zorluklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbe temizlemek gördüyseniz:

  • İlişkilerde problem yaratabilecek durumlardan uzak kalmanız gerekebilir.

Kahve falında türbe temizlemek çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında türbede banyo yapmak kendi işlerine bakmaları için baskı yapacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Kahve falında abdulkadir geylani türbesini görmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında türbeden para çalmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbede ağlamak ilerleyeceğine, hasta ise bakacağına veya refakat edeceğine delalet eder.

Kahve falında türbe ziyareti yapmak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türbede konuşmak Allah’ın sevdiği kulları arasına gireceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında somuncu baba türbesini görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir