AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe örtüsü görmek

Kahve falında türbe örtüsü görmek

Kahve falında türbe örtüsü görmek kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, tecrübe sahibi olacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına işarettir.

Kahve falında türbe örtüsü gördüyseniz:

  • Maddi ya da yaratıcılık gerektiren işlerle ilgili konularda beklenmedik kişilerden gelen teklif ya da önerilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında türbe örtüsü görmek kimseyle konuşmaz olacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil örtülü türbe görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına yorulur.

Kahve falında evliya türbesine gitmek onlarla doyasıya vakit geçireceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında türbede yatmak kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Kahve falında cami türbe görmek öz güveninin yerine geleceğine, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında türbede yemek yemek haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, aşama göstermeyeceğine yorulur.

Kahve falında veysel karani türbesi görmek zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına tabir olunur.

Kahve falında ev içinde türbe görmek zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir