AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbe başında ağlamak

Kahve falında türbe başında ağlamak

Kahve falında türbe başında ağlamak çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbe başında ağlamak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye veya yönlendirmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında türbe başında ağlamak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, sevinçli ve güzel bir haber almaya delalet eder.

Kahve falında türbede ağlamak fal sahibi erkekse şansının açılacağına, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına yorulur.

Kahve falında ölü başında ağlamak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, düşüncelerini net olarak açamayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün başında ağlamak tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında mezarın başında ağlamak müjdeli bir haber alarak sevineceğine, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına delalet eder.

Kahve falında mezarlık başında ağlamak eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine delalet eder.

Kahve falında cenaze başında ağlamak düşmanlarının güçleneceğine, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezar başında ağladığını görmek özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir