AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede olduğunu görmek

Kahve falında türbede olduğunu görmek

Kahve falında türbede olduğunu görmek yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında türbede olduğunu gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi göstermenin yeni yollarını ya da yeni gelir kaynakları bulabilirsiniz.

Kahve falında türbede su içmek yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında türbeye görmek uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında türbede uyumak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına alamet eder.

Kahve falında türbeden toprak almak verilen sözlerin yerine getirileceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aziz mahmud hüdayi hazretlerinin türbesini görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına alamet eder.

Kahve falında telli baba türbesini görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına tabir olunur.

Kahve falında hacı bektaş türbesi görmek insanların hayır dualarının alınacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Kahve falında iki tane türbe görmek uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir