AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir türbede dua etmek

Kahve falında bir türbede dua etmek

Kahve falında bir türbede dua etmek kötü kişilerden uzak durulacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, türlü üzüntüler ile karşılaşılacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir türbede dua etmek gördüyseniz:

  • Kendinizi daha özgür hissedebilir, yeni şeyler keşfedebilir veya ruhsal anlamda büyüme sağlayabilirsiniz.

Kahve falında türbe dua okumak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına işarettir.

Kahve falında türbe görüp dua etmek amaçlarına ulaşacağına, kendisiyle beraber sevdiklerinin de iyi yaşaması için elinden geleni yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında türbe dua etmek kötü gününden de geri duracağına, yaşam refahının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında mevlana türbesinde dua etmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, hayırlı günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında türbede dua etmek muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, eski hayatının neredeyse tam tersi bir hayat seçeceğine delalettir.

Kahve falında bir türbede dua etmek rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Kahve falında türbede dua okumak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına işarettir.

Kahve falında evliya türbesinde dua etmek zor durumlara düşüleceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir