AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbeden su içmek

Kahve falında türbeden su içmek

Kahve falında türbeden su içmek bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar ile karşılaşacağına, rahat ve huzurlu olunacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kıtlığın meydana geleceğine, dünya malı edineceğine, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına inanılır.

Kahve falında türbeden su içmek gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı hesaplamak için zamandan faydalanın.

Kahve falında türbeden su içmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına işarettir.

Kahve falında türbe suyu içmek aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında türbede su içmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, kısmetlerinin kapanacağına yorulur.

Kahve falında türbede su görmek kazanılan başarıları çekemeyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, yaşamına heyecan ve renk geleceğine işaret eder.

Kahve falında kana kana soğuk su içmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden su içmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine, yalnız hissetmeye inanılır.

Kahve falında muslukta su içmek onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine işarettir.

Kahve falında denizde su içmek bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir