AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinden su içmek

Kahve falında sevdiğinden su içmek

Kahve falında sevdiğinden su içmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, tatsız durumların yaşanacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, gayrimenkul işine girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden su içmek gördüyseniz:

  • Sizin için çok önemli bir konu değilse, bırakın kim ne düşünmek veya kim ne yapmak istiyorsa öyle olsun.

Kahve falında sevdiğine su içmek rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin elinden su içmek bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinden su içmek kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinle çay içmek iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına, bu sayede daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, kinin ve nefretin son bulacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinle kahve içmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinle sigara içmek hayallerinin yıkılacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine alamet eder.

Kahve falında oruçluyken su içmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir bebeğe su içmek işe başlanacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir