AnaSayfa / Genel / Kahve falında türbede su görmek

Kahve falında türbede su görmek

Kahve falında türbede su görmek hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çalışarak ailesine maddi açıdan yardımda bulunacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, konforunun yerinde olacağına, bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında türbede su gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız farklı yönlere ilerleme nedeni olabilir.

Kahve falında türbe suyu içmek ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sorunların kalmayacağına delalet eder.

Kahve falında türbede su içmek hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına alamet eder.

Kahve falında türbeden su içmek hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, mal ve para biriktireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbede su görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, bir sebeple zorluklara düşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında türbede konuşmak elinin de bolluk göreceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında cami türbe görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine delalet eder.

Kahve falında türbe dua etmek ruhunu güzelleştireceğine, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında türbe ziyareti yapmak kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir